Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Zet Ik Whatsapp Over Op Nieuwe Telefoon: Een Eenvoudige Gids

Hoe Zet Ik Whatsapp Over Op Nieuwe Telefoon: Een Eenvoudige Gids

Hoe zet je WhatsApp geschiedenis over naar iPhone?

Hoe Zet Ik Whatsapp Over Op Nieuwe Telefoon: Een Eenvoudige Gids

Hoe Zet Je Whatsapp Geschiedenis Over Naar Iphone?

Keywords searched by users: hoe zet ik whatsapp over op nieuwe telefoon whatsapp overzetten iphone, whatsapp overzetten samsung, whatsapp overzetten samsung switch, whatsapp op nieuwe telefoon zonder oude telefoon, whatsapp overzetten naar nieuw nummer en nieuwe telefoon, whatsapp overzetten nieuw nummer, whatsapp overzetten iphone naar android, whatsapp overzetten van iphone naar samsung

Hoet zet ik WhatsApp over op een nieuwe telefoon?

WhatsApp is een populaire berichten-app die wereldwijd wordt gebruikt voor communicatie. Bij het overstappen naar een nieuwe telefoon wil je natuurlijk je WhatsApp-gegevens behouden, zoals chats, media en instellingen. In dit artikel laten we je stap voor stap zien hoe je WhatsApp kunt overzetten op een nieuwe telefoon, of je nu overstapt van een iPhone naar Android, van Android naar iPhone, of gewoon een nieuwe telefoon binnen hetzelfde besturingssysteem krijgt.

1. Maak een back-up van je WhatsApp-gegevens op je oude telefoon

Voordat je WhatsApp overzet naar je nieuwe telefoon, is het belangrijk om een back-up te maken van je WhatsApp-gegevens op je oude telefoon. Op deze manier kun je al je chats en media herstellen op je nieuwe telefoon.

Er zijn twee manieren om een back-up te maken van je WhatsApp-gegevens:

Cloudopslagdiensten gebruiken

WhatsApp biedt een ingebouwde functie om een back-up te maken van je gegevens naar cloudopslagdiensten zoals Google Drive (voor Android-gebruikers) en iCloud (voor iPhone-gebruikers). Volg deze stappen om een back-up te maken:

 1. Open WhatsApp op je oude telefoon en ga naar Instellingen.
 2. Tik op Chats en selecteer Chatback-up.
 3. Kies een cloudopslagdienst en log in op je account.
 4. Tik op Back-up maken om een back-up van je gegevens te maken.

Op je nieuwe telefoon kun je tijdens het installatieproces van WhatsApp ervoor kiezen om je back-up te herstellen vanuit de cloudopslagdienst.

Lokale back-ups maken

Je kunt ook een lokale back-up maken van je WhatsApp-gegevens op het geheugen van je oude telefoon. Dit is handig als je geen gebruik wilt maken van cloudopslagdiensten. Volg deze stappen:

 1. Open WhatsApp op je oude telefoon en ga naar Instellingen.
 2. Tik op Chats en selecteer Chatback-up.
 3. Tik op Back-up maken om een back-up van je gegevens te maken op het interne geheugen van je telefoon.

Om de lokale back-up op je nieuwe telefoon te herstellen, moet je de back-upbestanden handmatig overzetten naar het interne geheugen van je nieuwe telefoon en tijdens het installatieproces van WhatsApp aangeven dat je de back-up wilt herstellen.

2. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon

Om WhatsApp op je nieuwe telefoon te gebruiken, moet je de app eerst installeren via de officiële app-winkels, zoals de Google Play Store voor Android-gebruikers en de App Store voor iPhone-gebruikers. Volg deze stappen:

 1. Open de app-winkel op je nieuwe telefoon.
 2. Zoek naar WhatsApp in de zoekbalk.
 3. Tik op Installeren of Downloaden om WhatsApp te installeren.

Zodra WhatsApp is geïnstalleerd, kun je de app openen en doorgaan naar de volgende stap.

3. Verifieer je telefoonnummer bij het instellen van WhatsApp

Om WhatsApp te kunnen gebruiken, moet je je telefoonnummer verifiëren. WhatsApp stuurt een verificatiecode via sms of telefoongesprek naar je telefoonnummer. Volg deze stappen om je telefoonnummer te verifiëren:

 1. Open WhatsApp op je nieuwe telefoon.
 2. Accepteer de algemene voorwaarden en tik op Volgende.
 3. Selecteer je land en voer je telefoonnummer in.
 4. Tik op Verifiëren via sms of Verifiëren via telefoongesprek om de verificatiecode te ontvangen.
 5. Voer de verificatiecode in die je hebt ontvangen.

Nadat je telefoonnummer is geverifieerd, kun je doorgaan met het instellen van je profiel en het herstellen van je chats.

4. Herstel je WhatsApp-back-up op je nieuwe telefoon

Zodra je WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer hebt geverifieerd, kun je je back-up herstellen. Afhankelijk van de back-upmethode die je hebt gekozen, zijn er verschillende stappen om je back-up te herstellen:

Herstellen vanuit cloudopslagdiensten

Als je een back-up hebt gemaakt met behulp van een cloudopslagdienst, kun je tijdens het installatieproces van WhatsApp ervoor kiezen om je back-up te herstellen. Volg deze stappen:

 1. Open WhatsApp op je nieuwe telefoon.
 2. Accepteer de algemene voorwaarden en tik op Volgende.
 3. Selecteer je land en voer je telefoonnummer in.
 4. Tik op Back-up herstellen wanneer de optie wordt weergegeven.
 5. Wacht tot de back-up is gedownload en hersteld.

Herstellen van lokale back-ups

Als je een lokale back-up hebt gemaakt, moet je de back-upbestanden handmatig overzetten naar het interne geheugen van je nieuwe telefoon voordat je de back-up kunt herstellen. Volg deze stappen:

 1. Sluit je nieuwe telefoon aan op je computer via een USB-kabel.
 2. Navigeer naar de map waar je de back-upbestanden hebt opgeslagen op je oude telefoon.
 3. Kopieer de back-upbestanden naar het interne geheugen van je nieuwe telefoon.
 4. Open WhatsApp op je nieuwe telefoon.
 5. Accepteer de algemene voorwaarden en tik op Volgende.
 6. Selecteer je land en voer je telefoonnummer in.
 7. Tik op Back-up herstellen wanneer de optie wordt weergegeven.
 8. Wacht tot de back-up is gedetecteerd en herstel de back-up.

Na het herstellen van je back-up kun je al je oude chats, media en instellingen op je nieuwe telefoon zien.

5. Test de verbinding en chatfunctionaliteit van WhatsApp

Nadat je WhatsApp hebt overgezet naar je nieuwe telefoon, is het belangrijk om de verbinding en chatfunctionaliteit te testen om ervoor te zorgen dat alles correct werkt. Volg deze stappen:

 1. Open WhatsApp op je nieuwe telefoon.
 2. Start een gesprek met een contactpersoon en stuur een bericht.
 3. Vraag de contactpersoon om te antwoorden.
 4. Controleer of je het ontvangen bericht kunt zien.

Als je berichten kunt verzenden en ontvangen zonder problemen, betekent dit dat je succesvol WhatsApp hebt overgezet naar je nieuwe telefoon.

6. Oplossen van problemen tijdens het overzetten van WhatsApp

Het overzetten van WhatsApp naar een nieuwe telefoon kan soms problemen met zich meebrengen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen en mogelijke oplossingen:

Probleem 1: Kan geen verbinding maken met WhatsApp

Als je geen verbinding kunt maken met WhatsApp op je nieuwe telefoon, controleer dan of je internetverbinding actief is. Zorg ervoor dat mobiele gegevens of Wi-Fi is ingeschakeld. Als het probleem aanhoudt, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten.

Probleem 2: Kan de back-up niet herstellen

Als je problemen ondervindt bij het herstellen van je WhatsApp-back-up, controleer dan of je de juiste back-upbestanden hebt overgezet naar je nieuwe telefoon. Zorg ervoor dat de bestanden in de juiste map zijn geplaatst en dat ze niet zijn beschadigd. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van WhatsApp voor verdere ondersteuning.

7. Extra functies en instellingen van WhatsApp op je nieuwe telefoon

Nadat je WhatsApp succesvol hebt overgezet naar je nieuwe telefoon, kun je genieten van enkele extra functies en instellingen die WhatsApp te bieden heeft. Hier zijn enkele handige opties:

Privacyopties

WhatsApp biedt verschillende privacyopties waarmee je kunt bepalen wie je profielinformatie, status en laatst gezien kan zien. Ga naar de instellingen van WhatsApp om deze opties aan te passen naar jouw voorkeur.

Meldingsinstellingen

Je kunt ook de meldingsinstellingen van WhatsApp aanpassen, zoals het geluid, de trilling en het tonen van voorbeeldberichten in meldingen. Ga naar de instellingen van WhatsApp en tik op Meldingen om deze opties te wijzigen.

Gekoppelde apparaten

WhatsApp biedt de mogelijkheid om je account op meerdere apparaten te gebruiken. Je kunt tot maximaal vier apparaten tegelijkertijd koppelen. Ga naar de instellingen van WhatsApp en tik op Gekoppelde apparaten om deze functie in te schakelen of je gekoppelde apparaten te beheren.

Met deze extra functies en instellingen kun je de ervaring van WhatsApp op je nieuwe telefoon verder aanpassen aan jouw behoeften.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik WhatsApp overzetten van mijn iPhone naar een Android-telefoon?

Ja, WhatsApp biedt een migratiefunctie waarmee je je WhatsApp-gegevens kunt overzetten van een iPhone naar een Android-telefoon. Volg de bovenstaande stappen om een back-up van je gegevens te maken op je iPhone en herstel de back-up tijdens het installatieproces van WhatsApp op je Android-telefoon.

2. Kan ik WhatsApp overzetten van mijn Android-telefoon naar een iPhone?

Ja, WhatsApp biedt ook ondersteuning om je WhatsApp-gegevens over te zetten van een Android-telefoon naar een iPhone. Volg dezelfde stappen als hierboven, maar let op dat je tijdens het installatieproces van WhatsApp op je iPhone de optie kiest om je back-up te herstellen vanuit Google Drive.

3. Kan ik WhatsApp overzetten naar een nieuwe telefoon zonder toegang tot mijn oude telefoon?

Helaas is het niet mogelijk om WhatsApp over te zetten naar een nieuwe telefoon zonder toegang tot je oude telefoon. WhatsApp vereist verificatie van je telefoonnummer via sms of telefoongesprek op je oude telefoon voordat je de app op een nieuwe telefoon kunt gebruiken. Zorg er dus voor dat

Categories: Ontdekken 72 Hoe Zet Ik Whatsapp Over Op Nieuwe Telefoon

Hoe zet je WhatsApp geschiedenis over naar iPhone?
Hoe zet je WhatsApp geschiedenis over naar iPhone?

Sluit de app af en verwijder WhatsApp van je telefoon. Ga naar de Google Play Store en download WhatsApp weer. Open de app en voer exact hetzelfde telefoonnummer in als wat je voorheen gebruikte. Zodra er een backup wordt gedetecteerd, klik je op ‘herstellen’ om de backup terug te zetten.Start je apparaat opnieuw op door het uit en weer aan te zetten. Open Instellingen op je apparaat > tik op Verbindingen > schakel Vliegtuigmodus in en uit. Open Instellingen op je apparaat > tik op Verbindingen > Mobiele netwerken > schakel Mobiele gegevens in.Gebruik WhatsApp Business op Web, Desktop, Android-tablets, bijbehorende telefoons en andere apparaten door ze te koppelen aan je primaire telefoon. Je kunt tot vier gekoppelde apparaten tegelijkertijd gebruiken.

WhatsApp naar nieuwe telefoon van Android overzetten.
 1. Open WhatsApp op je nieuwe telefoon.
 2. Verifieer je nummer.
 3. Klik op ‘Herstellen’ om je chats en media vanuit de Google Drive te verplaatsen.
 4. Klik op ‘Volgende’ en je chats en media worden weergegeven zoals op je oude telefoon.
Dit doe je op de volgende manier:
 1. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.
 2. Voer je telefoonnummer in.
 3. Na het instellen van je telefoonnummer, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten. (Dit is eenmalig!) Kies ervoor om dit te doen.
 4. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android.

Hoe Krijg Ik Mijn Oude Whatsapp Berichten Op Mijn Nieuwe Telefoon?

Hoe krijg ik mijn oude WhatsApp berichten op mijn nieuwe telefoon?

Om je oude WhatsApp berichten op je nieuwe telefoon te zetten, volg je de volgende stappen:

1. Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.
2. Voer je telefoonnummer in.
3. Nadat je je telefoonnummer hebt ingesteld, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten. Dit is een eenmalige actie.
4. Kies ervoor om de reservekopie terug te zetten.
5. Nu zijn je WhatsApp berichten overgezet naar je nieuwe Android telefoon.

Datum: 27 maart 2020.

Hoe Krijg Ik Mijn Whatsapp Backup Terug?

Hoe krijg ik mijn WhatsApp-back-up terug? Om je WhatsApp-back-up terug te krijgen, sluit je de app af en verwijder je WhatsApp van je telefoon. Ga vervolgens naar de Google Play Store en download WhatsApp opnieuw. Open de app en voer het exacte telefoonnummer in dat je eerder hebt gebruikt. Zodra er een back-up wordt gedetecteerd, klik je op ‘herstellen’ om de back-up terug te zetten. Let op, deze stappen zijn geldig vanaf 28 juni 2023.

Waarom Kan Whatsapp Niet Verbinden Op Nieuwe Telefoon?

Om te begrijpen waarom WhatsApp niet kan verbinden op een nieuwe telefoon, zijn er een paar stappen die je kunt volgen. Ten eerste kun je proberen om je apparaat opnieuw op te starten door het uit te zetten en weer aan te zetten. Daarnaast kun je naar de Instellingen op je apparaat gaan en op “Verbindingen” tikken. Hier kun je de Vliegtuigmodus in- en uitschakelen. Ook kun je naar de Instellingen op je apparaat gaan, op “Verbindingen” tikken en vervolgens naar “Mobiele netwerken” gaan. Hier kun je de Mobiele gegevens inschakelen. Door deze stappen te volgen, zou je in staat moeten zijn om WhatsApp te verbinden op je nieuwe telefoon.

Kan Ik Whatsapp Op Twee Telefoons Gebruiken?

Kan ik WhatsApp op twee telefoons gebruiken? Ja, je kunt WhatsApp Business gebruiken op verschillende apparaten, waaronder web, desktop, Android-tablets en andere apparaten. Om dit te doen, moet je deze apparaten koppelen aan je primaire telefoon. Je kunt tot vier apparaten tegelijkertijd koppelen, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je WhatsApp-berichten en functies op meerdere apparaten.

Wat Moet Je Doen Als Je Van Telefoon Wisselt?

Wat moet je doen als je van telefoon wisselt? Kies ervoor om apps en gegevens vanaf je oude apparaat te kopiëren. Als je een kabel hebt om je apparaten op elkaar aan te sluiten, volg je de instructies op het scherm om je gegevens te kopiëren. Als je geen kabel hebt, tik dan op “Heb je geen kabel? OK” en vervolgens tik je op “Een back-up vanaf een Android-telefoon”. Dit stelt je in staat om een back-up te maken van je gegevens vanaf je oude telefoon naar je nieuwe telefoon zonder een fysieke kabel te gebruiken.

Details 33 hoe zet ik whatsapp over op nieuwe telefoon

Whatsapp-Data Overzetten Naar Galaxy Foldable | Samsung | Samsung Nederland
Whatsapp-Data Overzetten Naar Galaxy Foldable | Samsung | Samsung Nederland
Whatsapp Gesprekken Overzetten Via Reservekopie - Appletips
Whatsapp Gesprekken Overzetten Via Reservekopie – Appletips
Whatsapp Overzetten Bij Nieuwe Telefoonwhatsapp Overzetten Bij Nieuwe Telefoon
Whatsapp Overzetten Bij Nieuwe Telefoonwhatsapp Overzetten Bij Nieuwe Telefoon
Whatsapp Chats Overzetten Ios En Android: Zo Werkt Het - Ook Omgekeerd!
Whatsapp Chats Overzetten Ios En Android: Zo Werkt Het – Ook Omgekeerd!
Kopie, Apps En Gegevens Overzetten Naar Nieuwe Iphone - Appletips
Kopie, Apps En Gegevens Overzetten Naar Nieuwe Iphone – Appletips
Whatsapp Downloaden En Installeren Op Je Android Telefoon: Hoe Doe Je Dat? | Samsung & You | Samsung Nederland
Whatsapp Downloaden En Installeren Op Je Android Telefoon: Hoe Doe Je Dat? | Samsung & You | Samsung Nederland
Hoe Zet Ik Contacten Over Naar Mijn Nieuwe Telefoon? - Simyo Blog
Hoe Zet Ik Contacten Over Naar Mijn Nieuwe Telefoon? – Simyo Blog

See more here: sathyasaith.org

Learn more about the topic hoe zet ik whatsapp over op nieuwe telefoon.

See more: https://sathyasaith.org/category/videos

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *