Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Whatsapp Ongelezen Maken: Hoe Blijf Je Up-To-Date Met Berichten In Whatsapp?

Whatsapp Ongelezen Maken: Hoe Blijf Je Up-To-Date Met Berichten In Whatsapp?

How to Mark WhatsApp Chats As Unread in Android and iPhone

Whatsapp Ongelezen Maken: Hoe Blijf Je Up-To-Date Met Berichten In Whatsapp?

How To Mark Whatsapp Chats As Unread In Android And Iphone

Keywords searched by users: whatsapp ongelezen maken whatsapp markeren als ongelezen iphone, ongelezen bericht whatsapp verwijderen, whatsapp markeren als gelezen blauwe vinkjes, whatsapp ongelezen bericht melding, markeren als ongelezen messenger, whatsapp gelezen 3 bolletjes betekenis, markeren als ongelezen gmail, leesbewijzen whatsapp

1. WhatsApp-bericht ongelezen maken op Android

WhatsApp is een van de meest populaire berichten-apps ter wereld. Het stelt gebruikers in staat om tekstberichten, foto’s, video’s en spraakberichten naar elkaar te sturen. WhatsApp heeft ook een handige functie waarmee je berichten als ongelezen kunt markeren, wat betekent dat je ze kunt markeren als ‘niet gelezen’ om ze later te lezen. In dit artikel zullen we bespreken hoe je een WhatsApp-bericht als ongelezen kunt markeren op Android.

Stap 1: Open WhatsApp op je Android-apparaat.

Stap 2: Schuif naar links over het bericht dat je als ongelezen wilt markeren.

Stap 3: Tik op het pictogram met de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu te openen.

Stap 4: Tik op “Markeer als ongelezen” in het menu dat verschijnt. Het bericht wordt nu gemarkeerd als ongelezen en wordt vetgedrukt weergegeven in je WhatsApp-chat.

2. WhatsApp-bericht ongelezen maken op iPhone

Als je een iPhone-gebruiker bent en je wilt een WhatsApp-bericht als ongelezen markeren, volg dan de onderstaande stappen:

Stap 1: Open WhatsApp op je iPhone.

Stap 2: Veeg van rechts naar links over het bericht dat je als ongelezen wilt markeren.

Stap 3: Tik op de knop ‘Meer’ (weergegeven als drie horizontale stippen) aan de rechterkant van het bericht.

Stap 4: Tik op “Markeer als ongelezen” in het menu dat verschijnt. Het bericht wordt nu als ongelezen gemarkeerd en wordt vetgedrukt weergegeven in je WhatsApp-chat.

3. WhatsApp-bericht ongelezen maken op desktop

WhatsApp is ook beschikbaar op desktopcomputers via de WhatsApp Web-functie. Als je een bericht als ongelezen wilt markeren op WhatsApp Web, volg dan de onderstaande stappen:

Stap 1: Open WhatsApp Web op je computer door naar web.whatsapp.com te gaan en de QR-code te scannen met behulp van je telefoon.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op het bericht dat je als ongelezen wilt markeren.

Stap 3: In het contextmenu dat verschijnt, klik je op “Markeer als ongelezen”. Het bericht wordt nu gemarkeerd als ongelezen en wordt vetgedrukt weergegeven in je WhatsApp-chat.

4. Berichten als gelezen of ongelezen markeren in Android

Naast het markeren van berichten als ongelezen, kun je ook berichten als gelezen markeren in WhatsApp op Android. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

Stap 1: Open WhatsApp op je Android-apparaat.

Stap 2: Veeg van rechts naar links over het bericht dat je als gelezen wilt markeren.

Stap 3: Tik op het pictogram met de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 4: Tik op “Markeer als gelezen” in het menu dat verschijnt. Het bericht wordt nu als gelezen gemarkeerd en de vetgedrukte weergave verdwijnt.

5. Berichten als gelezen of ongelezen markeren in iPhone

Op een iPhone kun je berichten als gelezen of ongelezen markeren op een vergelijkbare manier als op Android. Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Open WhatsApp op je iPhone.

Stap 2: Veeg van rechts naar links over het bericht dat je als gelezen wilt markeren.

Stap 3: Tik op de knop ‘Meer’ (weergegeven als drie horizontale stippen) aan de rechterkant van het bericht.

Stap 4: Tik op “Markeer als gelezen” in het menu dat verschijnt. Het bericht wordt nu als gelezen gemarkeerd en de vetgedrukte weergave verdwijnt.

6. WhatsApp-leesbewijzen controleren

Wanneer je een bericht naar iemand stuurt op WhatsApp, krijg je meestal twee grijze vinkjes te zien, wat betekent dat het bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger. Als de ontvanger het bericht heeft gelezen, worden de grijze vinkjes blauw.

Om de leesbewijzen in WhatsApp te controleren, volg je de onderstaande stappen:

Stap 1: Open WhatsApp op je apparaat.

Stap 2: Ga naar het gesprek waarvan je de leesbewijzen wilt controleren.

Stap 3: Tik op het bericht waarvan je de leesbewijzen wilt controleren en houd het ingedrukt.

Stap 4: Tik op het i-pictogram dat verschijnt. Er wordt een scherm geopend met informatie over het bericht, inclusief de leesstatus.

7. Instellingen aanpassen om leesbewijzen te vermijden

Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan om hun leesstatus privé te houden en willen niet dat anderen weten of ze een bericht hebben gelezen. Gelukkig kun je in WhatsApp de instellingen aanpassen om leesbewijzen te vermijden. Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Open WhatsApp op je apparaat.

Stap 2: Tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van het scherm om het menu te openen.

Stap 3: Tik op “Instellingen”.

Stap 4: Tik op “Account”.

Stap 5: Tik op “Privacy”.

Stap 6: Schakel de optie “Leesbewijzen” uit. Hierdoor worden de leesbewijzen uitgeschakeld en worden er geen blauwe vinkjes weergegeven, zelfs als je een bericht hebt gelezen.

8. Een chat of groep archiveren op WhatsApp

WhatsApp biedt ook de mogelijkheid om chats en groepen te archiveren. Het archiveren van een chat verwijdert deze niet volledig, maar verplaatst deze naar het tabblad ‘Gearchiveerd’. Dit kan handig zijn als je een chat wilt verbergen zonder deze te verwijderen. Volg de onderstaande stappen om een chat of groep te archiveren:

Stap 1: Open WhatsApp op je apparaat.

Stap 2: Veeg van rechts naar links over de chat of groep die je wilt archiveren.

Stap 3: Tik op het archiefsymbool (weergegeven als een map met een pijl naar beneden). De chat of groep wordt nu gearchiveerd en verdwijnt uit je hoofdchatlijst.

9. Een gearchiveerde chat of groep dearchiveren op WhatsApp

Als je een gearchiveerde chat of groep weer wilt weergeven in je hoofdchatlijst, kun je deze dearchiveren. Volg de onderstaande stappen:

Stap 1: Scroll naar het einde van je chatlijst op WhatsApp, waar je het tabblad ‘Gearchiveerd’ ziet.

Stap 2: Tik op het tabblad ‘Gearchiveerd’.

Stap 3: Veeg van rechts naar links over de chat of groep die je wilt dearchiveren.

Stap 4: Tik op het symbool ‘Ontarchiveren’ (weergegeven als een map met een pijl omhoog). De chat of groep wordt nu gedearchiveerd en wordt weergegeven in je hoofdchatlijst.

Met deze tips kun je optimaal gebruikmaken van de ‘ongelezen’ en ‘gelezen’ functies van WhatsApp, evenals het beheren van je chat- en groepsgesprekken. Of je nu een Android- of iPhone-gebruiker bent, of dat je WhatsApp gebruikt op je desktop, je kunt deze functies gebruiken om je chatervaring te verbeteren en beter georganiseerd te blijven.

FAQs:

1. Hoe kan ik een WhatsApp-bericht markeren als ongelezen op mijn iPhone?

Om een WhatsApp-bericht als ongelezen te markeren op een iPhone, veeg je van rechts naar links over het bericht en tik je op het pictogram ‘Meer’ en vervolgens op ‘Markeer als ongelezen’.

2. Hoe kan ik een ongelezen bericht in WhatsApp verwijderen?

Er is geen specifieke optie om een ongelezen bericht in WhatsApp te verwijderen. Je kunt het bericht echter als gelezen markeren en vervolgens het hele chatgesprek verwijderen om het bericht te verwijderen.

3. Wat betekenen de blauwe vinkjes in WhatsApp?

De blauwe vinkjes in WhatsApp geven aan dat de ontvanger het bericht heeft gelezen. Als de vinkjes grijs zijn, betekent dit dat het bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger, maar nog niet is gelezen.

4. Hoe ontvang ik een melding voor ongelezen berichten in WhatsApp?

Als je meldingen wilt ontvangen voor ongelezen berichten in WhatsApp, moet je ervoor zorgen dat de meldingsinstellingen van WhatsApp zijn ingeschakeld in de instellingen van je telefoon. Je kunt ook specifieke meldingsinstellingen configureren voor individuele chats of groepen in WhatsApp.

5. Hoe kan ik berichten als ongelezen markeren in de Facebook Messenger-app?

De Facebook Messenger-app heeft een vergelijkbare functie waarmee je berichten als ongelezen kunt markeren. Om een bericht als ongelezen te markeren in de Messenger-app, veeg je van rechts naar links over het bericht en tik je op ‘Markeren als ongelezen’.

6. Wat betekenen de drie bolletjes naast een bericht in WhatsApp?

De drie bolletjes naast een bericht in WhatsApp geven aan dat het bericht is verzonden. Als de bolletjes grijs zijn, betekent dit dat het bericht is verzonden maar nog niet is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger. Als de bolletjes blauw zijn, betekent dit dat het bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger.

7. Hoe kan ik een e-mailbericht als ongelezen markeren in Gmail?

Om een e-mailbericht als ongelezen te markeren in Gmail, open je de e-mail en klik je op het pictogram met een open envelop in de wer

Categories: Details 93 Whatsapp Ongelezen Maken

How to Mark WhatsApp Chats As Unread in Android and iPhone
How to Mark WhatsApp Chats As Unread in Android and iPhone

Met een Android besturingssysteem: klik op het gesprek en houd het even vast. Nu verschijnt er een scherm met de optie ‘Markeren als ongelezen’. Als je hierop klikt wordt het bericht, zoals je misschien al verwacht, opnieuw als ongelezen gemarkeerd.Open WhatsApp op je Android-toestel en ga naar het overzicht met chats; Om een gesprek als ongelezen te markeren, dien je simpelweg op een chat te tikken en even vast te houden; Hierna verschijnt in een scherm de optie `Markeer als ongelezen`.De twee blauwe vinkjes zijn te zien wanneer alle deelnemers in de groep je bericht hebben gelezen. Voor elk bericht dat je stuurt, kun je een scherm met berichtinformatie openen.

Gesprek ongelezen maken op Android-telefoon
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik indien nodig op het tabblad Chats. …
  3. Tik op gesprek dat u wilt markeren als ‘ongelezen‘ en houd uw vinger op het scherm.
  4. Tik rechtsboven op het pictogram met de drie stipjes .
  5. Tik in dit venster op Markeren als ongelezen.
Markeren als ongelezen
  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het bericht. Als je in de inbox wilt blijven, tik je op de profielafbeelding van de afzender.
  3. Tik in de rechterbovenhoek op Ongelezen .

Hoe Zet Je Whatsapp Berichten Op Ongelezen?

Hoe zet je WhatsApp berichten op ongelezen?

Als je een Android besturingssysteem hebt, kun je WhatsApp berichten op een eenvoudige manier als ongelezen markeren. Hier is hoe je het doet: allereerst, klik op het gewenste gesprek en houd het even vast. Vervolgens verschijnt er een scherm met verschillende opties, waarvan één ‘Markeren als ongelezen’ is. Door hierop te klikken wordt het bericht opnieuw als ongelezen gemarkeerd. Dit kan handig zijn als je een bericht tijdelijk wilt negeren of later wilt beantwoorden. Deze functie is beschikbaar voor Android-gebruikers en kan helpen bij het organiseren van je chatgesprekken.

Hoe Zet Je Een Bericht Op Ongelezen?

Hoe zet je een bericht op ongelezen?
Om een bericht op ongelezen te zetten in de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet, volg je deze stappen:

1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
2. Zoek het bericht dat je op ongelezen wilt zetten en open het.
3. Als je wilt dat het bericht in de inbox blijft, tik dan op de profielafbeelding van de afzender.
4. Tik vervolgens op “Ongelezen” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hiermee heb je het bericht gemarkeerd als ongelezen en blijft het in je inbox staan. Dit kan handig zijn voor het later terugvinden of herinneren van belangrijke berichten.

Wat Is Markeer Als Ongelezen?

Wat is “Markeer als ongelezen” op WhatsApp? “Markeer als ongelezen” is een functie op WhatsApp waarmee je een chat kunt markeren als ongelezen, zodat je het gesprek niet vergeet. Om deze functie te gebruiken, open je WhatsApp op je Android-toestel en ga je naar het overzicht met chats. Tik vervolgens op een chat en houd deze even vast. Er verschijnt dan een scherm met de optie “Markeer als ongelezen”. Deze functie werd geïntroduceerd op 17 augustus 2015.

Hoe Kun Je Zien Of Iemand Je Bericht Heeft Gelezen Op Whatsapp?

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op WhatsApp? Er zijn twee blauwe vinkjes die verschijnen wanneer alle deelnemers in de groep je bericht hebben gelezen. Om te controleren of je bericht is gelezen, kun je een scherm met berichtinformatie openen voor elk bericht dat je verstuurt.

Ontdekken 36 whatsapp ongelezen maken

Whatsapp: Bericht Markeren Als Ongelezen | Plusonline
Whatsapp: Bericht Markeren Als Ongelezen | Plusonline
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren - Youtube
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren – Youtube
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren - Youtube
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren – Youtube
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren - Youtube
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren – Youtube
Whatsapp Gesprekken Archiveren En Bekijken - Appletips
Whatsapp Gesprekken Archiveren En Bekijken – Appletips
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren - Youtube
Whatsapp Berichten Vastzetten En Ongelezen Markeren – Youtube

See more here: sathyasaith.org

Learn more about the topic whatsapp ongelezen maken.

See more: https://sathyasaith.org/category/videos

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *